++++ Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order ++++
++++ Anmäl dig till nyhetsbrev – få 10% rabatt! ++++

Om oss

Om Rundis

Rundis är en onlineshop som erbjuder ett brett sortiment av pärlor, pysseldelar och tillbehör.
Fokus har alltid legat på pysselmaterial för tillverkning av napphållare, vagnhängen och andra prylar till de minsta i familjen. Eftersom vi är väldigt måna om säkerheten har vi stora kollektioner med premium-träpärlor, ringar och clips samt ett stort urval av silikonartiklar i alla färger och former som är godkända enl. normen DIN EN 71-3.

Men det finns även mycket att välja på när det kommer till smyckestillverkningen och annat pyssel!
Du hittar allt från halvädelstenar, glaspärlor, bokstäver och metalldelar till snören och trådar samt verktyg, förvaring och förpackningar för alla områden.
Det finns otaliga färger, former, motiv och material, allt i olika prisklasser och med oändliga kombinationsmöjligheter. Du kommer garanterat hitta det som passar just ditt pyssel projekt!

Butiken har funnits online nu i över tio år och sortimentet har utvecklats kontinuerligt. Vi försöker alltid lyssna in våra kunders idéer och önskemål, det mesta går att lösa. På så sätt kunde vi hela tiden utöka och bygga upp sortimentet till det vi har idag och det är absolut inte färdigt än!
Så om du har ett förslag eller önskemål om en ny produkt, färg eller storlek så är du mer än välkommen att höra av dig! Vi vill gärna höra din åsikt!

Eller om du har frågor om oss eller våra artiklar är du välkommen att ta kontakt med oss!
Hör även gärna av dig om du behöver större mängder av en produkt eller handlar till din förening/organisation, så kan vi säkert hitta ett bra pris tillsammans!
Tveka alltså inte att ta kontakt med oss, oavsett vad det gäller!

Håll även utkik efter nyheter på Facebook och Instagram.

Välkommen in i butiken och låt dig inspireras!

 

Om grundaren

Jag som har startat och driver Rundis huvudsakligen heter Stefani och bor med min sambo, våra två döttrar (10 och 13 år) i Överlida i Västra Götaland.
Rundis startade jag hösten 2012 under graviditeten och mammaledigheten med andra dottern och webbshopen öppnades i maj 2013.

Allt som har hänt sedan starten kan knappt sammanfattas.
Det fanns framgånger och bakslag, glädje och lycka, tårar och ångest. Många möten. Mycket utveckling. Mycket liv så att säga!
Och framför allt ni – kunder, följare, kollegor, samarbetspartner, konkurrenter och så klart min familj och vänner – har hjälpt till att Rundis är vad det är idag! Ni har stöttat, inspirerat, kämpat med mig, lämnat både fina ord och klagomål. Allt det behövs för utvecklingen!
Och jag är så djupt tacksam för allt och för att kunna ha det här jobbet – Det bästa jobbet som finns!

Personligen är jag ofta på glatt humör och försöker se det positiva i allt! Jag älskar att träffa människor och pratar ibland lite mycket! Jag brukar ha väldigt många idéer, men lite tid och tålamod. Ofta händer det många saker samtidigt och det är alltid en balansgång mellan familj och företag.
För det mesta så träffar man mig med en kopp kaffe i handen när jag låtsas att göra något viktigt. Men ibland så får jag en av mina snilleblixtar och då händer det grejer!
Så häng på, det blir skoj!

Varma hälsningar, Stefani på Rundis ❤️