Land

Om oss

Om LilyTiger

LilyTiger startades 2012 av barndomsvännerna Carin och Karin, två pysselglada tjejer som ville inspirera andra till att skapa personliga kreationer till barn och baby. De ville att LilyTiger skulle bli en webshop med ett brett utbud av pyssel för att skapa unika napphållare, bitleksaker, vagnhängen och mycket mer! Artiklarna valdes noga ut för att uppfylla bästa kvalitet och tack vare Carins bakgrund inom design utvecklade de ett egendesignat sortiment ”Design by LilyTiger”.
De har inspirerat tusentals kunder och följare under alla dessa år!

 

Om Rundis

Rundis startades av Stefani samma år som LilyTiger under graviditeten med andra dottern.
Målet med shoppen var att sprida trenden om att skapa napphållare, vagnhängen, skallror och andra prylar till de minsta i familjen. Det började med träpärlor inköpta i Tyskland och tillverkade i enlighet med DIN EN 71-3, som är fortfarande en storsäljare.
Efterhand utvecklades sortimentet med både bokstavspärlor och silikonartiklar i otaliga färger och varianter och snart tillkom artiklar för smyckestillverkning också.
Stefani försökte alltid lyssna in kundernas idéer och önskemål och på så sätt kunde hon hela tiden utöka och bygga upp sortimentet.
Med såväl privatkunder, företagskunder så som kunder inom välgörenhet, i skolor, församlingar eller föreningar blir det aldrig långtråkigt hos Rundis.

 

Rundis ❤️ LilyTiger

De tre tjejerna kom i kontakt med varandra några år efter starten. Först följde de bara varandras verksamheter, de konkurrerade ju med varandra. Men ganska snart insåg de att man är mycket starkare tillsammans och började bolla vissa tankar med varandra och gjorde gemensamma inköp för att hålla kostnaderna nere.
Den goda relationen resulterade i att nu år 2024, slogs de två varumärkena LilyTiger och Rundis ihop till en butik!

Vi hoppas att vi nu kan erbjuda alla våra kunder det bästa sortimentet, inspirationen och servicen!
Hjälp oss gärna att utvecklas och kom med era önskemål, förslag eller idéer!

Tack för att ni följer med oss på resan!
Kram från oss på LilyTiger och Rundis ❤️